Onderscheidend Wonen

resto_26
0 comments

Woontrends 2016

Om maar meteen goed te beginnen hebben we een artikel geschreven over de woontrends van 2016. Wij wensen jullie veel plezier met het lezen van het artikel.

Urban Astronaut

Perscentrum-Wonen-Woonmodetrend-Urban-Astronaut-2-800x517
De ruimte van een woonkamer om zelf te kunnen inrichten is voor een hoop mensen een inspiratiebron waaruit zij veel kracht kunnen putten. De techniek van techniek van tegenwoordig is zo goed dat wij tegenwoordig on huis kun inrichten met een hoop nieuwe technische innovaties. De kosmos en de sterren vormen de hoofdlijn met het thema urban astronaut en dat is goed te zien in de woontrends die zich doen ontwikkelen in 2015-2016.

Botanical

botanical-green-plants-house-plants-style-my-home
Dit is een woontrend die heel erg natuurlijk en organisch is. Deze trend is gericht op de tropen en het hebben van mooie tropische planten in uw huis. In deze stijl is de rust van uw huis van belang. Deze stijl is naar onze mening alleen mooi als het en hoop rust uit straalt. Het richt zich vooral op tropische bloemen en planten die niet Nederland niet voorkomen. Er wordt een knipoog gegeven naar de andere culturen om ons heen. Cultuur is belangrijk in deze trend. Deze stijl heeft een hoop felle kleuren en prints om het natuurlijke gevoel bij u op te roepen. Met deze trend gaat u heel erg back to the basic en wordt u vanzelf weer zen.

Art Lover

Tire-Shop-Artistic-Home_1
Wonen is belangrijk. In de nieuwe woontrends wordt kunst zeer belangrijk voor de mens. Mensen willen zich niet alleen de nieuwste dingen, maar willen ook een eigen stijl. Een eigen stijl vormen mensen door zelf kunst te gaan ontwerpen voor het huis waarin zij wonen. Er zijn 2 stromingen in deze stijl het minimal art en popart. Bij minimal art geeft het andere mensen de indruk dat je huis een kunstgalerie is. Veel licht en veel kunst in uw huis. De andere stroming richt zich vooral op felle kleuren. De kunst bij deze mensen is vaak niet te vergelijken met realistische kunst. Deze mensen hebben een obsessie voor abstracte kunst.

Down to Earth

natural-home-elements-furniture-mixing-styles
De titel van deze alinea zegt het al een beetje. In deze trend probeer je niet teveel te willen veranderen aan uw huis. U wilt immers dicht bij de wereld en god blijven. Dit geldt voor mensen die een geloof aanhouden. Basics is erg belangrijk. Klein is beter dan veel te groot. Er wordt rekening gehouden met aarde, mens en dier. Dat is toch een mooie gedachte. Bij deze trend is het van belang om veel aardse materialen te gebruiken zoals bijvoorbeeld hout en steen.

It’s a mans World

resto_26
Deze trend spreekt boekdelen. In deze trend zijn de woorden mannen en een stoere uitstraling van uw woning zeer belangrijk. Het is een industriële met gebruik van veel ruige en stoere materialen. Sommige meubels lijken wel op machines die in de fabriek staan. Om meer een huiselijke stijl te vormen kies dan voor textiel en meer kleur in uw huis. Een tip die wij willen geven.

Borden aan de muur

borden-aan-de-muur
Het is misschien heel raar, maar u kunt u servies aan de muur hangen. Heeft u geen functie voor uw oude servies spijker dat gerust aan de muur. Dat is een nieuwe trend. Onze visie is dat deze trend lang populair zal blijven.

Groen wonen

living-room-plants
Natuur en milieu zijn heel belangrijk voor mensen. In onze woontrends geven wij ook ecologische tips. Hoe meer planten u heeft hoe beter en fijner het is om bij u op bezoek te komen.

Ronde vormen

Ring-font-b-circles-b-font-modern-led-font-b-pendant-b-font-lights-for-dining
Het is in om in uw huis te kiezen voor ronde vormen en organische bouw van uw kamer.

Geweven of gehaakt

Wallpaper-plain-solid-color-brief-twisting-chinese-style-modern-non-woven-wallpaper-TV-wallpaper
Hier volgt onze laatste trend. Het is een trend om textiel in huis te hebben dat gebreid of geweven is.

Bij deze trends hoort natuurlijk ook een lamp voor in de slaapkamer!

Comments are closed.