Onderscheidend Wonen

Schilderijlamp
0 comments

Schilderij met verlichting

Schilderij verlichting geeft intensere kleuren

Een schilderij ophangen om daarmee je kale muur wat op te vrolijken is een heel goed idee. Het zorgt ervoor dat je iets moois aan de muur hangt, waar je dagelijks met plezier naar kan kijken. Wist je dat je met verlichting het schilderij aan de muur nog mooier kunt maken. Een spotje of wandlamp geven voldoende licht om je schilderij een hele andere uitstraling te geven. De kleuren worden helderder en intenser. Overigens is het zo dat heel de afbeelding of voorstelling van het desbetreffende schilderij meer naar voren komt.

Wat is het effect van schilderijverlichting?

Het effect van schilderijverlichting zit hem vooral in het feit wat licht voor invloed heeft op de vormen en kleuren in het schilderij. De hele voorstelling komt nog meer naar voren en het is net of heel het schilderij nog meer tot leven komt. Bovendien worden je ogen er ook ook meer naar toegetrokken. Het prachtige schilderij aan de muur komt zo meer in het middelpunt te staan. Ga daarom op zoek naar verlichting die je schilderij nog meer tot zijn recht laat komen. Je kunt een keuze maken uit wand en plafondlampen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een vloerlamp. Vanaf de vloer of de grond schijnt ( bijvoorbeeld met een spot in de vloer) het licht op het schilderij, Dat geeft op die manier ook weer een heel andere dimensie aan het geheel

Schilderij met verlichting een echte eye-catcher voor je interieur

Schilderij verlichting is er in verschillende soorten en maten. Kies altijd voor een spot of lamp die goed past bij de overige inrichting van je huis. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar de hoeveelheid licht. Wil je zelf de hoeveelheid licht kunnen regelen of veranderen? Wellicht dat een dimmer uitkomst kan bieden. Hiermee kun je moeiteloos het licht wat feller of zachter instellen. Met goede schilderij verlichting word je schilderij aan de muur een echte eye-catcher. Een woonitem dat met het licht erop nog meer in het middelpunt komt te staan.

Comments are closed.