Onderscheidend Wonen

Kozijnen
0 comments

Geef je kozijnen een kleurtje

Geef je kozijnen een mooi kleurtje

Er zijn soms van die momenten dat je interieur wel toe is aan iets nieuws. Een ander kleur of sfeer doet dan echt wonderen.We beginnen vaak met het verven van de muren of we kopen nieuwe meubels en accessoires.Natuurlijk is dat ook een goede oplossing maar we vergeten dan dat we de kozijnen ook een ander kleurtje kunnen geven. Dit geeft namelijk ook een heel verrassend eindresultaat. Het heeft bovendien ook een heel positief effect op heel de sfeer en inrichting van de ruimte of het huis.

De kozijnen schilderen in een andere kleur

Het schilderen van de kozijnen is nog wel even een klusje. Toch is het echt de moeite waard om hier wat tijd en energie in te steken. Als je het eindresultaat ziet ben je echt helemaal blij. Door de kozijnen van een ander kleurtje te voorzien, geef je niet alleen de raampartijen maar heel de inrichting een nieuwe frisse uitstraling. Ga je verf uitzoeken en wil je weten of een bepaalde kleur niet te donker of te fel overkomt? Dit kun je heel gemakkelijk zelf even testen. Om dit te testen gebruik je een stukje resthout (bijvoorbeeld een oude plank) en verf deze in de gewenste kleur. Aan de hand van deze test kun je zelf beoordelen of het de goede kleur is voor de kozijnen.

Geef je ramen en deurkozijnen een hele nieuwe frisse uitstraling

Het is misschien niet de leukste klus, maar de kozijnen moeten nu eenmaal regelmatig voorzien worden van een een nieuwe laag verf. Dit is vooral nodig om het hout goed te beschermen tegen onder andere vocht en vuil. Moet je binnenkort de kozijnen gaan verven omdat ze toe zijn aan een schilderbeurt ? Geef ze dan ook gelijk eens een ander mooi kleurtje. Het heeft echt een positief effect op de sfeer en de inrichting. Het geeft de gehele ruimte een nieuwe frisse aanblik. Geef je kozijnen een mooi nieuw verfrissend kleurtje en ervaar zelf wat de nieuwe kleur met je doet. Geniet van de frisse nieuwe uitstraling en het prachtige eindresultaat.

Comments are closed.