Onderscheidend Wonen

0 comments

Een garderobekast, de voordelen op een rijtje!

Gooit u ook zo vaak uw jas over de stoel? Of laten uw kinderen de jas vaak slingeren en is uw gang een drama doordat er zoveel jassen op de kapstok aan de muur hangen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het plaatsen van een garderobekast in uw gang.

Garderobekasten zijn ideaal voor het opbergen van jassen, vesten, schoenen, sjaals en handschoenen. Geen puinhoop meer van uw nette gang en alles kan netjes worden opgeborgen en eenvoudig de volgende dag worden teruggevonden. Een garderobekast hoeft overigens niet alleen op de gang spullen op te bergen, maar kan tevens prima gebruikt worden als een volwaardige kledingkast. U kunt een garderobekast prima op uw slaapkamer plaatsen en uw kleding in bewaren.

Soorten garderobekasten

Ook garderobekasten zijn er weer in verschillende types. Zo heeft u verschillende formaten, verschillende kleuren, maar ook nog eens verschillende materialen. Ook kunt u weer kiezen uit draaideuren, schuifdeuren of zweefdeuren. Iedere garderobekast kan op maat worden samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u extra vakken nodig heeft voor het opbergen van uw schoenen, slippers of laarzen.

Waarmee kunt u een garderobekast uitbreiden?

U heeft de mogelijkheid om diverse soorten opties aan uw garderobekast toe te voegen, zo kunt u diverse vakken toevoegen, met een rek voor uw jassen of een speciale opberglade voor handschoenen en sjaals. Ook kunt u een schoenenrek laten plaatsen in uw garderobekast. Een kast op maat hoeft overigens ook niet veel te kosten want u kunt snel online aangeven welke mogelijkheden u allemaal in uw kast wilt hebben.

Kies voor een strak design en maak van uw garderobekast een ware eyecatcher. Zorg dat de garderobekast het middelpunt wordt van uw gang, hal of berging. Kies voor een superstrak design of ga toch voor de traditionele hout-look. Wilt u graag meer informatie ontvangen over kledingkasten, garderobekasten of linnenkasten? Bekijk dan de link in dit artikel. Kijk ook even voor een slaapkamer lamp om het helemaal af te maken!

Comments are closed.