Onderscheidend Wonen

0 comments

Buitengesloten? Bel een 24-uurs slotenservice!

Heeft u zojuist de deur achter u dichtgetrokken en bent u vergeten de sleutel mee te nemen? Grote kans dan dat u uw woning niet meer kunt betreden. Veel mensen is dit al eens overkomen en in veel gevallen worden de meest gekke capriolen uitgehaald om toch weer binnen te komen. Sommige mensen tikken een ruitje in, terwijl andere mensen proberen via een klein raampje hun woning binnen te klimmen. Vaak wordt hierdoor onnodige schade aangericht en dat is helemaal niet nodig. Wanneer u namelijk een beroep doet op een 24-uurs slotenservice, staat u binnen de kortste keren weer binnen.

Wat is een 24-uurs slotenservice?

De meeste slotenmakers zijn overdag gewoon bereikbaar om u van dienst te zijn wanneer u uzelf buiten heeft gesloten. Maar wat doet u wanneer u ’s avonds de deur achter u dicht heeft getrokken en geen sleutel heeft meegenomen? In dat geval kunt u een beroep doen op een 24-uurs slotenservice. Deze slotenmaker is 24 uur per dan, zeven dagen per week, beschikbaar. Op deze manier hoeft u dus niet te proberen om op een andere manier uw woning binnen te komen. Bijkomend voordeel is dat de slotenmaker van een 24-uurs slotenservice snel bij u op de stoep staat.

Snel weer binnen

Heeft u een 24-uurs slotenservice ingeschakeld om uw woning weer binnen te komen? Dan staat u binnen de kortste keren ook weer in uw woning. Op deze manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het al dan niet doorgaan van het avondje uit dat u gepland had. De slotenmaker van de 24-uurs slotenservice heeft de beschikking over het juiste gereedschap om uw slot, zonder sleutel, te openen. Dit doet hij ook nog eens zonder het slot te beschadigen, zodat u uw deur gewoon weer veilig af kunt sluiten.

Comments are closed.