Onderscheidend Wonen

veranda
0 comments

De mooiste veranda’s

Bij elk huis is de veranda een bijzonder en belangrijke plek. Voor de goede inrichting van uw huis en het totaal plaatje is het belangrijk dat u kiest voor een veranda die mooi is en van een stevige kwaliteit is gemaakt.

Top 5

In de top 5 van veranda’s hebben we op;
Nummer 5 de veranda’s all seaons staan. Deze veranda geeft meteen u een vakantie gevoel. Deze veranda bestaat uit meerdere profielen van aluminium is de kleur van grijs. Ook is er een lessenaarsdak waarbij er een bakgoot is die bedekt is met een zeer sterk folie. Deze veranda is dan ook voorzien van een finish coating waardoor hij meteen schilderklaar is en klaar is voor gebruik. Ook heeft het dak een zonwerende veiligheidsbeglazing waardoor de zonwering straling en te veel zon licht kan tegenhouden. Deze staat dan ook op nummer 5.

nummer 4 staat de veranda van aluminium in een strakke stijl met een gezellige zithoek. Deze veranda word dan ook aangebouwd aan de bestaand woning van jouw huis. Deze veranda maakt gebruik van 3 kamer profielen. Ook heeft deze veranda horizontale t verdelingen die ervoor zorgen dat de profielen een strakke look krijgen. Dit tuin huisje zorgt dan ook voor een moderne en strakke sfeer waarmee er van alle gemakken.

Nummer 3 hebben we staan een hedendaagse klassevolle veranda die is gemaakt van aluminium met licht en zonwerend glas. Vanaf de buitenkant ziet deze veranda er dan ook erg mooi en modern uit. De sfeer die deze veranda dan ook overbrengt is erg bijzonder.

Nummer 2 staat de leefveranda met een trendy zithoek dat dient als verlengende van de woonkamer. Deze zithoek zorgt er dan ook voor dat het huis er een stuk breder en groter eruit ziet. Doordat deze zithoek een verleng stuk is van de woonkamer krijgen gasten en u zelf meteen een idee dat het huis een stuk groter is.

Nummer 1 hebben we een erg bijzonder veranda staan. Een ruime moderne woonveranda met een leef keuken en zicht op terras is dan ook perfect wanneer u dol bent op uw terras. Deze veranda is dan ook te koop bij de mooisteverandas.be en bied erg veel ruimte aan. Doordat de afwerking zo prachtig is zult u hier nog lang van genieten.

Comments are closed.